Preskoči na vsebino

Nastavitve piškotkov

Za vsako vrsto izberite, katere piškotke dovolite. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite prek povezave Nastavitve piškotkov na dnu vsake strani. Izjava o zasebnosti

Nujni

Vedno vklopljeno

Potrebni so za prijavo, shranjevanje košarice in pomnjenje Vaših izbir. Vedno so vklopljeni.

Kateri piškotki?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: Vaša seja in ohranjanje prijave
  • weboke_basket: Vaša košarica
  • wkBtwIncl: prikaz cen z DDV ali brez DDV
  • wok_cookies: Vaša izbira glede piškotkov, 12 mesecev

Meri, kateri oglas vodi do obiska ali naročila, da ne plačujemo za oglase, ki ne prinesejo ničesar.

Kateri piškotki?
  • Google Ads prek Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), do 90 dni
  • OpenAI Ads, oglasi v ChatGPT
  • wok_aff: prek katerega partnerja ste prišli k nam (partnerski program), 60 dni

Vsi strežniki so posodobljeni in zaščiteni pred nedavnimi ranljivostmi PHP. Še vedno vidite starejšo številko različice, na primer 8.3.35? To je pravilno: varnostni popravek je vključen, le številke različice CloudLinux ni spremenil.
4,6

Država in jezik

Vsaka država ima svojo spletno stran, s cenami in DDV za to državo.

Prikaži

Hkratno delo na dokumentu

Oglejte si v kratkem videu

Hkratno skupno delo na dokumentu 0:45

Z Euro-Office v Vašem WebOké Nextcloud delate s kolegi hkrati v istem dokumentu. V živo vidite, kaj drugi tipka. Ni več pošiljanja verzij sem in tja po e-pošti in ni več vprašanja "kdo ima najnovejšo?": obstaja samo en dokument, ki je varno shranjen v Vašem lastnem WebOké Cloud.

Lisa tipka v istem dokumentu kot Anne
Lisa tipka zraven: Anne takoj vidi njeno besedilo in kazalec

Tako sodelujete v enem dokumentu

  1. Dokument delite s kolegom in mu dodelite pravice urejanja. Kako to storite, preberite v Souporaba dokumenta s sodelavcem.
  2. Odprite dokument. Vaš kolega odpre isti dokument iz svojega lastnega Nextcloud. Deljena datoteka se pri prejemniku nahaja pod Vse datoteke in pod V souporabi.
  3. Preprosto začnite delati. Kar kolega natipka, se prikaže na Vašem zaslonu. Kazalec Vašega kolega dobi svojo barvo, skupaj z njegovim ali njenim imenom.

Kdo sodeluje?

Če je v dokumentu še kdo drug, se v zgornjem desnem kotu urejevalnika prikaže gumb s figuricami in številom oseb (1). Kliknite nanj: pod Uporabniki, ki urejajo datoteko vidite imena vseh, ki imajo dokument odprt.

Seznam uporabnikov, ki urejajo dokument
Kliknite v zgornjem desnem kotu na gumb s številom uporabnikov: vidite, kdo ima dokument odprt

Shranjevanje

Nič Vam ni treba shranjevati: v privzetem načinu Fast / Hitro se vse spremembe samodejno shranijo. Želite raje sami določati, kdaj drugi vidi Vaše spremembe? Izberite način Strict, glejte Hitro ali Strict: dva načina sodelovanja.

Nasvet: sodelovanje deluje enako v preglednicah in predstavitvah. V preglednici vidite tudi, katero celico je kolega izbral.

Pozor: Vaš kolega nima pravic urejanja? Potem se dokument odpre samo za branje. Pravice prilagodite v stranski vrstici za souporabo datoteke.

Med delom se posvetujete prek pripomb (Dodajanje komentarjev in omenjanje osebe) ali prek klepeta (Klepet v dokumentu).

Trenutek…

Nastavite svoje domene

Za vsako domeno uredite imenske strežnike, povezavo z gostovanjem in kdo bo imetnik.

Nalaganje Vaših domen…